traži:  
 php.com.hr > novosti > Linux dani

Linux dani
 
23.03.2005.


Dana 31.03.2005. u organizaciji poduzeća Housing, a uz pokroviteljstvo časopisa Vidi, IskonInterneta i ORACLE Hrvatska, u Zagrebu će se održati međunarodna konferencija Linux dan 3.

Konferencija Linux dan prva je međunarodna konferencija o open source tehnologiji u Hrvatskoj. Izravno je podupire vodeći svjetski Linux brand - tvrtka Red Hat Inc. Fokus konferencije jest na uvođenju Linuxa u poslovnu okolinu, njegovim prednostima, novim tehnologijama te prikazom stvarnih poslovnih rješenja iz Hrvatske.


U tehničkom dijelu konferencije govorit će se o mail poslužiteljima pod Linuxom i sigurnosti Linux sustava. Osim toga, 04.04.2005. možete prisustvovati radionici “Napredno upravljanje dozvolama pod Linuxom”.


Važnost i kvalitetu Linux dana potvrđuju predavanja svjetskih i domaćih Linux stručnjaka, predstavnika eminentnih poduzeća i ustanova, kao što su Red Hat GmBh., CARNet, Hrvatska radiotelevizija, IBM Hrvatska d.o.o., Konzum d.d., Pliva d.d., Housing d.o.o.


Konferencija je namijenjena svima koje zanima open source i koji Linux vide kao poslovnu informatičku stvarnost. Budite među povlaštenima koji će čuti Linux novosti iz usta onih koji o tome znaju puno. Osjetite entuzijazam, ambicioznost, moć i vrijednost znanja i postanite dio Linux svijeta. Pozivamo Vas da se pridruže maratonu u informatičku budućnost.


Izvor: http://www.iskon.hr

 


novosti
 
 © 2004 - 2008 php.com.hr