Otkrivene tajne o tome kako biti najveći gubitnik

Ja sam “gubitnik”. Iz ovog pisanja danas ćete naučiti razlog zašto i vi morate biti “gubitnik”. Ozbiljno, dopustite mi da podijelim s vama zašto ovo pišem.

Preko dvadeset milijuna Amerikanaca gledalo je razvoj pobjednika u reality showu pod nazivom “The Biggest Loser”. U ovoj emisiji sudjelovali su natjecatelji s velikom težinom i pretili koji su jednostavno izgubili svaku kontrolu nad svojom težinom. Pobjednik koji je u konačnici izgubio najviše tjelesne težine i smanjio ukupnu tjelesnu masnoću dobio je novčanu nagradu.

Želim ovu emisiju povezati s poslom, životom i osobnim uspjehom. Morate biti najveći gubitnik kada je u pitanju promjena vaših asocijacija s drugima. Jedan od natjecatelja u showu bio je jako debeo do te mjere da bi ga drugi pogledali i rekli sebi: “Nikad neće biti zdrav… prošao je točku bez povratka… stvarno je odvratan.” Ali ta je osoba donijela odluku da promijeni svoj život i postane konačni pobjednik…

Želim podijeliti s vama tajne o tome kako možete postati najveći gubitnik

Spoznaja Morate shvatiti gdje ste danas. Pobjednik Najvećeg gubitnika shvatio je da ima prekomjernu tjelesnu težinu i da će na kraju umrijeti od svojih odluka da dopusti da postane tako nezdrav. Shvatio je da je dosta i napravio je promjenu. Izazivam vas danas da pogledate gdje se nalazite u svom poslu i/ili životu. je li ti bilo dosta? Ako je tako, onda morate “izgubiti” sve svoje negativne navike i asocijacije.

Odgovornost Čim su natjecatelji shvatili gdje se nalaze u svojim životima, postali su odgovorni svojim suigračima (akaMastermind Team) kako bi postali najveći gubitnik i izgubili ogromne količine težine. Ove osobe izgledaju kao potpuno različite osobe. Ovo je slično vašem napredovanju prema vašem konačnom Zašto u životu. Ljudi počinju govoriti da se mijenjaš…ponašaš se drugačije, zvučiš drugačije, slušaš različite CD-e, čitaš različite knjige, pa čak i izgledaš drugačije. Vi ste na uspješnom putu i odgovorni ste šampionima u svom Mastermind timu. Gdje si ti u svom životu? Primjećuju li drugi te razlike kod vas? Ako ne, vrijeme je da odbacite negativne asocijacije i navike baš kao što su oni natjecatelji izgubili tu težinu.

Dodatni korak Natjecatelji su se gurali da idu dalje tako što su sudjelovali u dodatnim treninzima, iskorištavajući dodatne asocijacije s drugima koji imaju ciljeve i snove poput njih i gurajući se na taj dodatni korak da ne sudjeluju u uživanjima koja bi uništiti njihov opći cilj gubitka težine i postati najveći gubitnik. Jeste li napravili taj dodatni korak odlaskom na dodatne događaje/seminare, dodatnim pozivima, ulaganjem u dodatne CD-e i družeći se s izvanrednim ljudima? Ovaj dodatni korak će vas gurnuti na sljedeću razinu i dati vam onu prednost koju drugi nemaju.

Nagrade Nagradite se kada se počnete mijenjati i prijeđite na sljedeću razinu. Kada idete na dodatni događaj ili seminar, spremite ulaznicu, svoju oznaku s imenom itd. i stavite ih u svoj dnevnik snova. Ovo je način da se kaže “Uspio sam! Napravio sam taj dodatni korak i sada je ovo moja nagrada!” Budite uzbuđeni zbog tog dodatnog koraka i nagradite se pohvalama i samopriznanjem.

Osobni trener Svaka osoba u toj emisiji imala je osobnog trenera. Jeste li sretni gdje se nalazite u svom životu? Trebate li smršaviti, izgubiti dugove, steći zdravlje, steći bogatstvo, izgubiti negativne asocijacije, steći Mastermind tim, steći prosperitet, izgubiti neuspjeh i/ili postići uspjeh? Glavna tajna za postizanje vašeg konačnog zašto je važnost osobnog trenera. Prva stvar koju je The Biggest Loser učinio kada je osvojio 250.000 dolara je zagrlio svog osobnog trenera.

Zašto?

Jer je njegov osobni trener bio tu na svakom koraku. Znam da kada osobno treniram Champions i primam njihove e-mailove/pozive u kojima kažu da su otišli na sljedeću razinu u svojim životima, doživljavam veliko uzbuđenje u njihovim postignućima. To je ono što se događa kada postanete prvak…to je ono što je život!

Ne možete sami!

Da biste postali pobjednik u životu, prvo morate postati “gubitnik”. Predlažem da pročitate ovaj članak još 5 puta. Analizirajte gdje se trenutno nalazite, kamo želite ići, s kim se morate družiti da biste tamo stigli i navike koje morate izgubiti da biste to učinili. Za one od vas koji žele ići na sljedeću razinu, volio bih biti vaš osobni trener i treniram samo prvake koji istinski vjeruju da su vrijedni uspjeha i prelaska na sljedeću razinu u životu!

Samo naprijed!

Objavljeno dana